Blogger Templates

Wednesday, 8 February 2012

My Beloved Adik Angkat


Harini kita nak cerita pasal Adik Angkat Kita sorang ni nama dia Daisy Atyrahh (DA) . Dia ni adik kepada ex aku XY . Aku suka layan kepala dia ni , best layan kepala dia apa semua , kira aku boleh masuklah dengan dia :) Kalau aku lepak dengan dia ni , aku selalu suka buli dia taww , suka reject dia dengan BF konon-2 dia tuh si CB (Chris Brown) and CC (Cody Cacat) Bhaha :D Kekadang tuh kalau malam boring taktahu buatpa suruh dia buat SS call aku layankan kepala aku apa semua :D Hah dah taktahu nak type apa lagi dah ni , just nak type sikit ni , DA, banyak-2 adik angkat FA yg FA ada, DA lah yg paling FA sayang sesangat taww , sebab FA suka dengan perangai, layan kepala DA apa semualah haha :') Adik FA sendiri pun FA tak sayang macamana FA sayangkan DA taww :') Nanti kalau FA dah takde , DA jaga diri elok-2 ye , jaga akak elok-2 ye , tolong akak buat kerja apa semua , jangan biarkan akak buat kerja sorang shian akak nanti , ingat taww DA ! Ni amanah dari FA bila FA dah takde nanti taww :') FA sayang sesangat dengan adik FA yg gemuk sorang ni mmuuaahhh sikit lah :* haha ;) XY jangan jealous pulak taww ;) Saja nak berkasih sayang dengan adik kita sorang nih :)