Blogger Templates

Thursday, 29 September 2011

shocked and sad :|


tadi time saya tengah lepak dengan kawan, tetiba saya dapat mesej, saya tengok awak yg mesej, rasa happy jee, tapi bila saya baca, adik awak tulis yg awak pengsan, saya terperanjat gila, time tu saya dah taktahu nak buat apa, kalau lah time tu saya ada kenderaan saya dah bawak awak terus pergi hospital, hmm, saya risau sangat bila saya tahu awak pengsan, hmmm, awak, please good well awak :'( salah saya jugak, time awak sakit-2 saya ajak jumpa, hmm, saya minta maaf sangat :|

No comments:

Post a Comment