Blogger Templates

Monday, 3 October 2011

i miss you :'(


awak sejak kebelakangan ni saya tengok awak macam lain jee lah, kenapa ae? saya tengok awak macam tak suka layan saya jee, saya mesej awak, awak tak reply, kadang-2 jee lah,  hmm, kenapa ni wak? awak ada masalah ke? if awak ada pape cakap lah, bila awak ada masalah saya tanya, awak cakap takde pape, awak suka sorokkan, taknak kasik tahu saya, kalau awak kasik tahu saya mana tahu saya boleh tolong ke, hmmm, ataupun awak memang dah tak suka nak layan saya lagi? :'(  if awak taksuka layan saya lagi takpelah, yela siapalah saya ni nak suruh awak layan sayakan, saya takde hak, nanti awak cakap apa pulak, saya dah macam apalah pulak nak suruh awak layan saya, hmmmm, i'm so sorry kalau selama ni saya ada buat salah dengan awak :') saya nak awak tahu, setiap saat saya merindukan awak, saya saat saya memikirkan tentang awak, tak pernah lekang ingatan saya terhadap awak, awak sentiasa bermain diminda saya, saya terlalu rindukan awak :'( saya nak awak tahu, dalam hati saya hanya ada awak sorang jee :') awak jaga diri k :)

No comments:

Post a Comment